Surat Tawaran PPG: Surat Tawaran Program Pensiswazahan (PPG) 2011 Untuk Penempatan Di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) | Lamanwebinfo.com

Cari Di Sini

Kategori

Bookmark This

Add to Technorati Favorites

Archives

Surat Tawaran PPG: Surat Tawaran Program Pensiswazahan (PPG) 2011 Untuk Penempatan Di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI)

Share

Maklumat ini diperolehi dari laman rasmi Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI).  Kepada calon-calon PPG yang permohonannya diluluskan bolehlah menyemak dan mencetak Surat Tawaran  di laman web seperti di bawah pada tarikh dan masa yang telah ditetapkan.

Bagi mereka yang telah mendapat SMS boleh terus cetak Surat Tawaran Online anda di alamat di bawah pada hari Ahad ini.

Surat tawaran secara atas talian (online) hanya boleh dicetak di http://www.upsi.edu.my/tawaran mulai 6 Mac 2011 (Ahad) selepas jam 2.00 petang.

21 comments to Surat Tawaran PPG: Surat Tawaran Program Pensiswazahan (PPG) 2011 Untuk Penempatan Di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI)

  • Sila berhubung dengan pihak BPG.

  • che haslina che idris

    boleh tak saya nak tukar pusat pengajia1n.Saya dapat dekat kuitho batu pahat terlalu jauh dari tempat saya bekerja. tolonglah saya

  • saya dh uruskan melalui website upsi utk cetak surat tawaran tetapi hingga ke hari ini x dpt. saya belum ada no matrik, dh beli PIN kt BSN, kuliah yg pertama tertinggal, hdir kuliah ke 2 tanpa no matrik. so, how?

  • pd ptg 15/03/2011, kira2 jm 3.45 upsi ada menalifon sy yang menyatakan bhw ada tawaran opsyen baru utk sy. sy di arahkan supaya melayari web upsi. sy dh layari ttp masih juga opsyen matematik. knpa ar………..sy bharap dpt di tukarkan ke opsyen sejarah atau geografi. smoga mdpt phatian dari ppg dan pihak upsi.

  • dah tiga x sy dpt sms upsi tp akhirnya jwpn upsi tk layak juga. knpa ????. Jdi sy mau masuk ums, sbb sy warga sabah yan real ni. sbb sy punya subjek sejarah kta strong boleh jga krn spm sy 6 dan stpm A. jdi bolelh di pertimbangkan pmohonan sy ni. Sbb minggu lalu sy ada hantar surat rayuan pertukaran opsyen dan u ke bpg kl. Dan baru2 ni jg upsi ada menghantar pesanan sms yang menyuru sy memfex sijil diploma. Sy sudah lakuikan.

  • puvanes

    bila dan dimana boleh buat penukaran bidang.nak tukar bidang ni. ala macam mana. dapat upsi boleh buat penukaran kat upsi ke atau kena pegi ppg?

  • Nak tau

    Hi ada sapa2 yg dpt kos sejarah kat UMS…

  • cikgu cikgi

    assalam,saya dah cek di kpm hr ni..dpt di ums sabah tp tarikh pendaftaran tak dinyatakan.nk bukak website pun tak aktif..mcmn nak daftar kalau last2 minit br bgth…

  • Ya. Terima kasih atas info tu. Mungkin semua calon UPSI dah tau dah berkenaan tarikh-tarikh tersebut kecuali calon-calon lain. Yang masalah sekarang ni mereka belum dapat /cetak Surat Tawaran.

  • Memang tak boleh buka dah kut. KPM bagitau semakan Penempatan PPG akan dapat dibuat pada hari Rabu, 9 Mac 2011 di laman web KPM.

  • zul

    surat tawaran upsi pada 13 mac.pendaftaran di upsi 19 mac.pendaftaran di ipg pada bulan jun.kpm akan keluarkan penempatan ppg di laman web moe.gov.my pada hari rabu(9 mac 2011) harap maklum.

  • amri

    sampai harini pun tak boleh buka laman web ni…

  • dari pkl 2 penat cari laman surat tawaran tak dapat.mana lagi nak cari ?

  • macam mna nak buat pertukaran dan siapa yg perlu kita hubungi?

  • kalau gitu kena call upsi besok.mmmmmmm. mungkin sistem down kot.cuba call n try besok

  • Entahlah. Laman web tu pun UPSI yang bagi. Ingatkan bolehlah diakses pada masa dan tarikhnya. Rupanya menyakitkan hati je.

  • kenapa saya tidak boleh masuk laman web yang diberi.jadi macamana nak print surat tawaran. bila mula belajar kalau pendaftaraan 19 mac.Kampus UPSI ada di pahang ke.

  • Tukar bidang yang ada di Pusat Pengajian berhampiran. Member saya tukar bidang dan dapat OUM. Tapi macam saya kata sebelum ni, kena cepat sebab bila dah nak mula/daftar mungkin mereka tak layan dah.

  • saya pun dah cuba bnyak kali cari laman yg diberi
    pusat pengajian dah lah jauh dri tempat tinggal
    macam mna nak tukar pusat pengajian yg dekat sedekit?

  • kenapa saya tidak boleh masuk laman web yang diberi.jadi macamana nak print surat tawaran. belajar star bila kalau pendaftaraan 19 mac

  • has

    Saya dah cuba masuk laman yang di beri, tapi x boleh pun…. kalo kita nak tukar pusat pengajian blh x agaknyer yea….
    upsi dari tpt saya agak jauh la….

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Security Code: