Kelebihan Program Affiliate | Lamanwebinfo.com

Cari Di Sini

Kategori

Bookmark This

Add to Technorati Favorites

Archives

Kelebihan Program Affiliate

Share

Originally posted 2009-07-17 15:10:36. Republished by Blog Post Promoter

MAKLUMAT LANJUT:DUIT AFFILIATE

1. Program affiliate adalah merupakan satu program yang boleh menjana duit yang lumayan jika kena gaya dan caranya. Maksud saya, jika anda menyertai program affiliate yang betul dan syarikatnya adalah telus dan jujur, mungkin anda akan menjadikan program ini sebagai satu kerjaya tetap anda.
2. Dengan hanya bermodalkan sebuah komputer, laman web sendiri (blog atau web percuma pun boleh) dan sambungan ke internet anda boleh menjual produk atau perkhidmatan yang dimiliki orang lain.
3. Apabila berjaya membuat jualan melalui program ini anda akan dibayar komisyen.
4. Kerja anda hanyalah mengiklankan produk atau perkhidmatan program yang anda sertai. Itu sahaja, perkara lain anda tak perlu ambil peduli sebab dalam program affiliate semuanya dikendalikan oleh pemilik perkhidmatan atau produk tersebut.
5. Mudah tapi menguntungkan.
Walau bagaimanapun program inipun sama dengan program Paid To Surf atau program Paid To Read Email. Ada yang betul dan ada juga yang tipu. Tak mau kena tipu. Senang je, pilih program yang dah terkenal dan boleh dipercayai.
Jika program itu memerlukan anda membuat sedikit duit sebagai bayaran pendahuluan, tinggalkan saja. confirm nak menipu lah tu.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Security Code: