Siaran langsung keputusan Pahang vs Terengganu FC 9 Februari 2019 LS2

Info terkini telah dikemaskini pada tarikh 13 Februari 2019 jam 06:18 AM

Pasukan Pahang melayan kunjungan Terengganu FC dalam aksi Liga Super bagi perlawanan kedua (LS2) yang telah dijadual buat kedua-dua pasukan pada hari Sabtu, 9 Februari 2019.

Mengenai perlawanan ini, Pahang dijangka tidak menghadapi tugas berat untuk menewaskan Terengganu FC apatah lagi dengan kelebihan beraksi di hadapan puluhan ribu penyokong skuad Tok Gajah.

Sebaliknya tugas getir buat Terengganu FC kerana mereka perlu berusaha dengan lebih gigih bagi mengekang jentera serangan Pahang yang dibarisi oleh pemain berkualiti mencipta jaringan gol selain berusaha mendapatkan keputusan positif dalam perlawanan ini.

Dalam pada itu, pertemuan Liga Super membabitkan Pahang dan Terengganu sememangnya dinanti-nantikan oleh penyokong masing-masing yang mengharapkan kedua-dua pasukan dapat menyajikan aksi perlawanan yang terbaik dan sengit selain mahu melihat keberkesanan percaturan barisan pemain oleh jurulatih.

Kedudukan awal pasukan dalam carta Liga Super 2019 menyaksikan Pahang berada di tempat ke-2 Liga selepas menewaskan Kuala Lumpur dengan jaringan 3-1 manakala Terengganu pula di kedudukan ke-5 Liga apabila terikat keputusan seri 1-1 dengan PKNS FC.

KEPUTUSAN SEMASA TERKINI DAN PENUH PAHANG VS TERENGGANU FC LIGA SUPER 2019 (LS2)

Berikut adalah keputusan semasa dan terkini perlawanan kedua Liga Super Malaysia 2019 (LS2) membabitkan pasukan Pahang lawan (lwn) Terengganu FC yang dikemaskini secara langsung hingga tamat aksi masa penuh.

KEPUTUSAN TERKINI PAHANG VS TERENGGANU FC 9.2.2019 LIGA SUPER (LS2)
Aksi Liga Super minggu kedua (LS 2) melibatkan pasukan Pahang melawan Terengganu FC berlangsung pada hari Sabtu bermula pada jam 9 malam bertempat di Stadium Darul Makmur, Kuantan.
Tuan Rumah9:00PMPelawat
Pahang..Terengganu
Stadium Darul Makmur
Penjaring Gol
LIVE STREAMING PAHANG VS TERENGGANU FC 9 FEBRUARI 2019 LIGA SUPER (LS2)
Aksi membabitkan Pahang menentang Terengganu FC turut disiarkan secara siaran langsung di saluran Football Malaysia (Iflix) seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-rancangan.
Sekiranya perlawanan ini dipancarkan secara siaran langsung atau live streaming di internet, LamanWeb Info (LWI) akan sertakan pautan atau video langsung dalam ruangan di bawah.
VIDEO LANGSUNG LIVE PAHANG VS TERENGGANU FC LIGA SUPER 2019 (LS2)
INFO BERKAITAN
Kedudukan Carta Terkini Liga Super Malaysia 2019 Dan Jadual Lengkap Perlawanan